CONFIDENTIALITATE

Colectarea și folosirea datelor tale pe acest site.

Politica de confidentialitate

Introducere

Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru noi, așa că o să-ți explicăm în detaliu, în rândurile care urmează, ce date colectăm de la tine, cum le folosim, în ce scop le folosim și care sunt drepturile tale în acest context.

E important de spus la ce ne referim când folosim expresia DATE PERSONALE – orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Număr de Identificare, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

Legat de ACORD, în contextul colectării și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să ne poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu acest site.

Politica de confidentialitate

Scopul nostru, în ce privește social media, este unul educațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți promitem că siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a-ți oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm produsele și serviciile noastre (Facebook și Google).

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. În tabelul de mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de email:

În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre.

Numărul de telefon:

În cazul în care ne-ai furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid.

Datele de facturare:

În cazul în care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Numele companiei, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal), folosim aceste date doar pentru a încheia contractul sau factura proforma pentru produsele comandate.

Datele despre browser / IP:

Colectăm detaliile despre Browser, IP, prin formularul de Comanda si cel de Angajari. Folosim aceste date doar pentru a determina cum folosești site-ul nostru si pentru a identifica mai usor utilizatorii rau intentionati.

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre evenimentele pe care urmează să le organizăm.

Dezabonare de la newsletter:

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind metoda de mai jos:

  • Prin trimiterea unui email către noi la adresa dezabonare@lfmedia.ro , în care să soliciți dezabonarea.

Ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor.

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale;
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
  7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții.

În cazul în care îti putem oferi orice fel de informații cu privire la produsele și serviciile noastre, sau la felul în care colectăm și utilizăm datele tale personale, te rugăm să ne trimiți un email din pagina de contact.

Noile reglementări legate de protecția datelor tale au fost publicate pe site-ul oficial încă de pe 16 aprilie 2016. Prin urmare, recomandarea noastră e să iei măsurile necesare, atunci când ai motive să crezi că reglementările sunt încălcate, pe orice site pe care îl accesezi.