Istoria Noastra

Istoria Noastra

Istoria Noastra

17 Mai 2017 - Echipa profesionala

In decursul acestor ani am reusit sa ne extindem si sa ne formam o echipa de tineri profesionisti care asigura calitatea in toate serviciile pe care le oferim.
Am reusit sa trecem peste diferite momente, unele bune, altele rele, in toti acesti ani si suntem mandri ca incepand cu acest an am facut 18 ANI in industria publicitara.

Istoria Noastra

Octombrie 2015 - Corporație

Călătoria noastră ne-a adus mai mult. Tehnologia informației schimbă complet modul în care analizăm și prezentăm datele.
Am adoptat noi tehnologii și ne-am asigurat că, clienții noștri primesc solutii de ultimă oră.

Istoria Noastra

Iunie 2015 - Prima recunoaștere

În acest moment eram un nume bine cunoscut în industrie. Am fost membri proeminenți ai industriei publicitare și am lucrat pentru unii dintre cei mai mari clienți din industrie.

Istoria Noastra

Ianuarie 2002 - Prima avansare

Aceasta a fost prima perioadă când am simțit ca trebuie sa mergem mai departe. Ne-am dat seama că suntem tot mai stabili și în același timp este timpul sa ne extindem. Aveam nevoie de un nou birou si asa am început cercetarea pentru o nouă locație.

Istoria Noastra

17 Mai 1999 - Infiintarea companiei

Acesta a fost momentul când am înfiintat compania noastră. Nu aveam nici o idee cât de departe mergeam, nici nu eram siguri că am putea supraviețui câțiva ani. Ce ne-a determinat să mergem mai departe a fost înțelegerea că am putea oferi un serviciu pe care nimeni altcineva nu-l furniza.

19

ANI IN INDUSTRIE

4147

CLIENTI MULTUMITI

10

PREMII CASTIGATE

4245

PROIECTE