Diverse finisari

Diverse finisari

FINISARI BANNERE SI MESH-URI

Executam pentru dumneavoastra urmatoarele finisaje: taiere , sudare , lipire.

Firma noastra se ocupa de finisari pentru dumneavoastra nu numai pentru aspectul profesional al banner-ului dar si pentru sporirea rezistentei.

Lucram cu masini profesionale marca GEAF – FABIANO ITALIA, singura conditie pentru materiale este ca trebuie sa fie curate.

In afara de bannere si mesh-uri mai facem finisari si la urmatoarele: corturi toate dimensiunile, prelate de camioane, ambarcatiuni, prelate agricole, chimice, piscicole.

FRONTLIT - BANNER FATA

Material pretensionat compus dintr-o tesatura de poliester special.

Frontlitul este materialul ideal pentru o gamă largă de aplicaţii in special de exterior, bannere sau display-ere, pentru realizarea de reclame, panouri, printuri digitale de mari dimensiuni, neiluminate sau iluminate extern.

BLOCKOUT - BANNER FATA / VERSO

Material pretensionat compus dintr-o tesatura de poliester special, compus din 3 straturi cel din mijloc fiind de culoare negra, avand o finete deosebita a suprafetei printabile ofera durabilitate si printabilitate superioara.

Blockout-ul este materialul ideal pentru o gamă largă de aplicaţii de interior sau exterior, in special bannere, steaguri care necesita printarea pe ambele fete ale materialului.

BACKLIT - BANNER CU PROFIL DE CASETA LUMINOASA

Material translucid de ultimă generaţie având o suprafaţă special optimizată pentru backlituri durabile.

Backlitul este un material ideal pentru aplicatii speciale, realizarea de panouri iluminate, casete si reclame luminoase.
Datorită noului coating poate fi folosit ca înlocuitor pentru stiplex sau sticlă în confecţionarea firmelor luminoase.

MESH - SIMPLA FATA

Material pretensionat compus dintr-o tesatura de poliester special, avand o finete deosebita a suprafetei printabile.

Mesh-ul este un material conceput pentru aplicatii de interior sau exterior cum ar fi geamuri, vitrine, cladiri cu suprafata vitrata, pentru realizarea de display-ere, etc.